top of page

ESG business casen

Fra ESG compliance til bæredygtige forretningsmuligheder. Få overblik og indblik i de centrale nøgleord og bogstavsforkortelser. Så du kan forstå og tale med om, hvordan virksomheder kan skabe værdi for både samfund og bundlinje.

På dette webinar vil du blive klogere på...

Præsenteret af Tania Ellis,
CEO & erhvervsrådgiver i
The Social Business Company

Tania Ellis, Executive MBA, er anerkendt CSR-pioner og bæredygtig business ekspert. Gennem de sidste 20 år har hun inspireret og hjulpet hundredevis af virksomheder og fagfolk med at skabe værdi for samfund & bundlinje. Hun står bag den praktiske mini-MBA med certificering, Sustainable Business Change Manager (SBCM), som er anerkendt for sin høje kvalitet og anvendelighed.

EU alphabet.png

Ja tak! Jeg vil gerne xxxx

Hvis du bliver forhindret, så tilmeld dig alligevel for at modtage den efterfølgende optagelse.

Se tidligere webinarer...

Sustainable Business Change Manager er Danmarks mest praktiske mini MBA med certificering. Forløbet giver nyeste viden og konkrete værktøjer til ledere, specialister og rådgivere, som ønsker at arbejde strategisk, systematisk og værdiskabende med ESG og bæredygtighed som en integreret forretnings- og ledelsesdisciplin.

Uddannelsen udbydes af TANIA ELLIS - The Social Business Company i alliance med andre stærke erhvervsaktører som Dansk Erhverv, Etisk Handel, B Corp Nordics og Henley Business School Denmark. Mere på www.SBCM.dk

Untitled design(2).png
POWERED BY
bottom of page