top of page

ESG organisering

Hvordan får du bæredygtige business ambitioner og ESG-mål omsat til daglige handlinger? Få forståelse og indblik i, hvordan ESG governance og bæredygtighedsindsats organiseres internt, når der skal styr på data og daglige handlinger. du får ESG rapportering og bæredygtighed i hjertet af organisationen.

På dette webinar vil du blive klogere på...

Præsenteret af Tania Ellis,
CEO & erhvervsrådgiver i
The Social Business Company

Tania Ellis, Executive MBA, er anerkendt CSR-pioner og bæredygtig business ekspert. Gennem de sidste 20 år har hun inspireret og hjulpet hundredevis af virksomheder og fagfolk med at skabe værdi for samfund & bundlinje. Hun står bag den praktiske mini-MBA med certificering, Sustainable Business Change Manager (SBCM), som er anerkendt for sin høje kvalitet og anvendelighed.

ESG i hjertet af organisationen.png

Ja tak! Jeg vil gerne forstå intern ESG-organisering

Hvis du bliver forhindret, så tilmeld dig alligevel for at modtage den efterfølgende optagelse.

Deltag i flere webinarer....

Sustainable Business Change Manager er Danmarks mest praktiske mini MBA med certificering. Forløbet giver nyeste viden og konkrete værktøjer til ledere, specialister og rådgivere, som ønsker at arbejde strategisk, systematisk og værdiskabende med ESG og bæredygtighed som en integreret forretnings- og ledelsesdisciplin.

Uddannelsen udbydes af TANIA ELLIS - The Social Business Company i alliance med andre stærke erhvervsaktører som Dansk Erhverv, Etisk Handel, B Corp Nordics og Henley Business School Denmark. Mere på www.SBCM.dk

Untitled design(2).png
POWERED BY
bottom of page